Wat speelt er in de wereld van de gevelbouw?
Javascript is uitgeschakeld

Wat speelt er in de wereld van de gevelbouw?

Geplaatst: 02-12-2019
Wat speelt er in de wereld van de gevelbouw?

In één dag op de hoogte van wat er speelt in de wereld van gevelbouw? GEVEL is dé vakbeurs voor ontwerp en engineering van de gebouwschil. Op 28, 29 en 30 januari staat Rotterdam Ahoy volledig in het teken van de stad van de toekomst.

Op GEVEL vind je de perfecte mix van innovatieve producten, nieuwe materialen en vernuftige systemen. Laat je inspireren door ambitieuze plannen, slimme technische oplossingen en State of the art-gevelbouw. Op GEVEL 2020 worden ideeën omgezet in het ontwerp van de perfecte gebouwschil.

Thema GEVEL 2020: ‘Modern Utopia’
Voor een architect is het een constante uitdaging om oplossingen en materialen voor de gebouwschil te vinden die een oneindig positief effect op het milieu, de maatschappij, economie en techniek hebben. Architectenbureaus heren5, cepezed en MVRDV zijn ambassadeurs van GEVEL 2020 en geven drie dagen lang hun visie op Modern Utopia, ofwel: de stad van de toekomst.

Visie op de stad van de toekomst
Elke dag is een andere GEVEL-ambassadeur gastheer en verantwoordelijk voor alle lezingen en workshops van die dag. Op dinsdag 28 is dat MVRDV, op woensdag 29 deelt cepezed haar visie en op donderdag 30 januari is de eer aan heren5. Vanuit de visie van het bureau geven de ambassadeurs invulling aan Modern Utopia. Je kunt veel inspiratie en innovatie verwachten op het gebied van circulair ontwerpen en bouwen, prefabricage en robotisering, biodiversiteit, biobased bouwen, gebruik van daglicht en zonne-energie, integrale processen en BIM, het gebruik van nieuwe technologie en data bij het ontwerp en natuurlijk het bouwen en onderhouden van gevels en daken. Ook is er natuurlijk alle ruimte om nieuwe en bestaande materialen te bekijken, vergelijken en voelen.

Dankzij deze vooraanstaande architectenbureaus, de exposerende bedrijven en drie theaters met een vol dagprogramma, is jouw vakkennis als bouwprofessional in één dag weer helemaal up-to-date. Daar wil je bij zijn!

Bestel hier je gratis ticket

Overig evenementennieuws

 

Onze partners

  • JORDAHL
  • Fermacell
  • Hakron
  • Halfen
  • Carlisle Construction Materials
  • Kawneer
  • Heembeton
Sluit deze advertentie