Vabotech 2022: Bouwprofessionals willen elkaar weer ontmoete
Javascript is uitgeschakeld

Vabotech 2022: Bouwprofessionals willen elkaar weer ontmoeten

Geplaatst: 29-06-2021
Vabotech 2022: Bouwprofessionals willen elkaar weer ontmoeten

Vabotech 2022 werd kortgeleden gelanceerd. Vabotech (vakbeurs bouw en techniek) is een nieuwe vakbeurs voor de bouw en techniek sector, waar vraag en aanbod samen komen en kennis uitgewisseld wordt. Op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2022 staan in RAI Amsterdam 3 dagen lang bouw, installatie, elektrotechniek en digitalisering centraal.

Kort na de lancering blijkt er veel animo voor Vabotech: inmiddels hebben al een flink aantal exposanten een plek gevonden op de plattegrond. Namens Vabotech laat sales manager Robbin Kaldenbach weten: “ Het is geweldig om te zien dat er al meerdere exposanten hun locatie gevonden hebben op de plattegrond. Hieruit maken wij op dat de sector echt klaar is om de verbinding nog meer te maken tussen de verschillende disciplines. Dit is dan ook in mijn ogen een belangrijk onderdeel van Vabotech, verbinden, naast de kansen op handel of het opdoen van kennis. Wat daarnaast opvalt, is de steun die we krijgen van exposanten op de zaterdag openstelling. Deze steun geeft ons veel vertrouwen naar de toekomst.”

Robbin kondigt ook de eerste namen van deelnemers aan, namelijk; Festool Nederland, Bott Nederland en Van Spijk Agenturen (VSA). Het enthousiasme over het nieuwe Vabotech is groot:
Festool Nederland laat weten: “Wij hebben de afgelopen tijd minder persoonlijk contact met onze relaties gehad. Het wordt tijd dat we elkaar weer zien en dan het liefst ook weer met goed bezochte productdemonstraties op onze stand. Wij kiezen dus voor Vabotech, wij geloven in het concept en gaan vol enthousiasme met de voorbereidingen beginnen.”

Namens Bott Nederland zegt Frans van Diepeningen (Director): “We doen mee omdat we graag ons willen presenteren aan onze totale doelgroep. Timmermannen, elektriciens en schilders; we hebben voor ieder beroep de juiste bedrijfswageninrichting. Maar we zijn er ook bij omdat we graag bij professioneel georganiseerde evenementen zijn.”

Joep Nass (Sales Manager Tools Benelux) van Van Spijk Agenturen (VSA) vertelt waarom zij deelnemen aan Vabotech: “Wij geven het allerliefst onze relaties een persoonlijk advies. En dat is de laatste tijd toch af en toe lastig geweest. Dat Vabotech juist nu de totale bouw en techniek sector bij elkaar brengt, steunen wij dan ook graag met onze deelname. We kunnen de bezoekers van onze stand dan weer in de ogen kijken. Dat dit straks ook op zaterdag kan, vinden wij zeer goed.”

3 dagen lang Bouw en Techniek in de spotlight. Met een unieke opening op zaterdag 9 april. Ook dan kun je een dag onderdompelen in de vele innovaties die te zien zullen zijn op Vabotech. Tot ziens op 7, 8 en 9 april op Vabotech 2022 in RAI Amsterdam (www.vabotech.nl).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robbin Kaldenbach, sales manager Vabotech 2022, te bereiken via mobiel 06 14 41 46 92 of per mail: r.kaldenbach@vabotech.nl

Overig evenementennieuws

 

Onze partners

  • Therminon
  • Naxis Energy
  • SOPREMA
  • VIP ISOLUTIONS
  • MEDITE SMARTPLY
  • Holland Mast
  • Holonite
Sluit deze advertentie