Binnen één dag helemaal up to date over architectuur
Javascript is uitgeschakeld

Binnen één dag helemaal up to date over architectuur

Geplaatst: 16-01-2020
Binnen één dag helemaal up to date over architectuur

In de projecten-drukte van alledag is dit jouw kans om even op adem te komen, collega's uit het vak te ontmoeten, je toekomstvisie te verbreden en vooral heel veel nieuwe energie en inspiratie te krijgen. Jij krijgt namelijk de kans om binnen één dag weer helemaal up to date te zijn over alles wat er speelt in het land van de architectuur en de gevelbouw. Bezoek GEVEL!

Drie dagen lang vindt er een talkshow van 1,5 uur plaats, waar verschillende sprekers aan het woord komen en met elkaar in discussie gaan. Ook is er iedere dag een hoofdspreker aanwezig. Op 28 januari neemt Astrid Piber van UNStudio je mee in de 'verhalende kant van de gevel'. De volgende dag, 29 januari, spreekt Joost Vos van Benthem Crouwel Architects over de volgende generatie vliesgevels. Hans Hammink van de Architekten Cie sluit op 30 januari af met zijn verhaal over het hergebruik van gebouwen.

Live ontwerpsessie met data
GEVEL 2020 sluit op donderdag 30 januari af met een spannende - live - scripting sessie waarbij bezoekers van het evenement hun input geven voor een ter plekke gegenereerd parametrisch ontwerp. MVRDV en Heren5 hebben hiervoor de handen ineen geslagen. Ontwerpen met data: we gaan het ter plekke beleven.

Exposities
De drie ambassadeurs die het programma in de GEVEL Arena bepalen (elke dag een ander architectenbureau: MVRDV, cepezed en heren 5 architecten) hebben ook een reeks paviljoens bedacht om hun invulling van het thema Modern Utopia te visualiseren. De paviljoens zijn geplaatst langs de route van de lemniscaat in de plattegrond en herkenbaar aan de gekleurde vlakken in het tapijt. Er zijn twee glazen paviljoens (een paviljoen dat het thema privacy in nieuw licht zet en een paviljoen dat innovaties in beglazing laat zien), een volledig groen paviljoen, een sculpturaal paviljoen met gestapelde bakstenen en een paviljoen van hergebruikte bouwmaterialen. Voor alle paviljoens geldt: zien is beleven. En begrijpen!

Benieuwd naar de stad van de toekomst?

Bezoek GEVEL 2020 , van 28 t/m 30 januari in Rotterdam Ahoy.

Registreer gratis via deze link

Overig evenementennieuws

 

Onze partners

  • JORDAHL
  • Fermacell
  • Hakron
  • Halfen
  • Carlisle Construction Materials
  • Kawneer
  • Heembeton
Sluit deze advertentie