Archidat Bouwformatie publiceert webinar-agenda
Javascript is uitgeschakeld

Archidat Bouwformatie publiceert webinar-agenda

Geplaatst: 18-05-2020
Archidat Bouwformatie publiceert webinar-agenda

VLIEGKAMP VALKENBURG - Het coronavirus heeft een flinke impact op de samenleving. Deze impact is ook voelbaar binnen de bouwbranche. Met name op gebied van vergunningverlening is er afgelopen periode veel vertraging opgelopen.

Toch zijn er ook positieve effecten merkbaar. Sinds de beperkende maatregelen van kracht zijn merken we een grote veerbaarheid bij product leveranciers. In deze tijden is het vrijwel onmogelijk om klanten te blijven bezoeken of aan beurzen deel te nemen. Daarom besluiten veel leveranciers in de bouw om online webinars te organiseren.

Een webinar is simpelweg een online seminar, waarbij een bepaald thema centraal staat. Doordat het webinar live gegeven wordt, is er veel interactie mogelijk met de deelnemer.

Afgelopen weken waren er bijvoorbeeld drukbezochte webinars van o.a. VELUX (Daglichtinval en NEN-EN 17037) en Renson.

Het webinar van Renson wordt zelfs wegens groot succes deze week herhaald. Zie: Welke ventilatiesystemen kunnen worden toegepast in BENG?

Om overzicht te houden op de vele interessante webinars van partners heeft Archidat Bouwformatie de webinar agenda in het leven geroepen. Deze agenda bevat alle komende webinars van partner leveranciers.

Komende periode staan webinars op de agenda van o.a. Kingspan en Fermacell.

Mist u een webinar in de agenda? Stuur de informatie naar redactie@bouwformatie.nl

Overig evenementennieuws

 

Onze partners

  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
  • BIA Beton
  • Archidat Bouwformatie
  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
Sluit deze advertentie