Thuiswerktrainingen Passief bouwen, BENG, NOM en meer
Javascript is uitgeschakeld

Thuiswerktrainingen Passief bouwen, BENG, NOM en meer

Geplaatst: 18-01-2021
Thuiswerktrainingen Passief bouwen, BENG, NOM en meer

Onderbreek de thuiswerkdag slechts één uur en leer meer over isolatie eisen, Passief Bouwen, brandveiligheid en de verwerking van isolatiematerialen. Of over Toekomstbestendig Bouwen met thema's als BENG, NOM, Wet kwaliteitsborging en luchtdicht bouwen. Of misschien heb je interesse om samen met je team een op-maat training te krijgen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Veel van ons zijn door de huidige situatie voornamelijk vanuit huis aan het werk. Dit is hét uitgelezen moment om tevens je kennis bij te spijkeren. Al jarenlang deelt Kingspan haar ervaringen door middel van praktijkgerichte trainingen onder de noemer Kingspan College en Lunch & Learn, voornamelijk op locatie. Maar deze trainingen worden nu tevens als online (t)huiswerktrainingen aangeboden.

(t)huiswerk training Basisprincipes Passief Bouwen
In deze online (t)huiswerk training wordt uw kennis bijgespijkerd over passief bouwen. Wat is een passiefhuis? Wat is het effect van isolatie bij het realiseren van een passiefhuis? Waarom is passief bouwen interessant? En hoe wordt een dergelijk huis gerealiseerd?
Een kosteloze training voor onder andere architecten, aannemers en woningbouwcorporaties. Inschrijven

(t)huiswerk training Toekomstbestendig Bouwen
Tijdens deze training behandelen we de laatste ontwikkelingen op het gebied van spouwisolatie. We bespreken thema's als Trias Energetica, BENG NOM en EPC, de wet kwaliteitsborging en luchtdicht bouwen. Maar staan ook stil bij de juiste montage van spouwisolatie.
Ook deze training is uiteraard kosteloos en met name interessant voor architecten, aannemers en woningbouwcorporaties. Inschrijven

(t)huiswerk training Kingspan College
Deze praktijkgerichte training is gericht op professionals in de bouw die meer willen weten over geventileerde gevelconstructies, brandveiligheid van gebouwen, de toepassing van isolatie in verschillende constructies of luchtdicht bouwen vs isoleren. Of wellicht heeft u zelf een specifiek thema waar u en uw collega’s meer over willen weten?

Een Kingspan College training kan zelf worden ingepland voor je eigen team. We overleggen samen welke onderwerpen voor jullie interessant zijn en wanneer de datum het beste uitkomt. Interesse? Vul hier het formulier in, dan nemen we contact met je op.

Meer weten of aanmelden?
Geïnteresseerd in een online training die staat als een huis? Meld u dan nu aan voor één van onze (t)huiswerk trainingen!

Kingspan trainingen

Overig evenementennieuws

 

Onze partners

  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
  • BUVA
  • Nelskamp Dakpannen
Sluit deze advertentie